0/
Tradición y patrimonio alimentario : de la historia a los escenarios globales
Bibliographie
- Auteurs : Peña Sánchez Edith Yesenia (19..-....) ; Hernández Albarrán Lilia (19..-....) ;
- ISBN : 978-607-539-633-0
- Sujets : Coutumes alimentaires -- Histoire -- Mexique, Cuisine mexicaine, AlimentsMexico
- Langue(s) : Espagnol, castillan
- Description matérielle : 1 volume (270 pages), : Illustrations en couleurs, cartes illustrées en couleurs, couverture illustrée en couleurs, 23 cm
- Pays de publication : Mexique
- Collection (notice d'ensemble) : Colección Interdisciplina, Serie Enlace.
Notes
Bibliographie en fin de contribution
Résumé
'Explores culinary legacy and traditions of Mexico. Presents an interdisciplinary study that examines historical and cultural aspects of Mexican cuisine and its place in contemporary global food industry. Analyzes significance of Mexican cuisine in social, cultural and economic contexts. Discusses regional diversity, food customs and culinary practices of Mexico, highlighting country's rich gastronomic heritage.'